юрисконсульт

Номер оголошення 66416

Опис

Загальний стаж роботи в галузі права з 1984 року. З 2000 року – адвокатська діяльність. З 2003 року по теперішній час – штатний юрисконсульт у великій будівельній компанії в місті Одесі. Працевлаштування -- за сумісництвом у штаті підприємства (договір з ФОП) чи інші форми співробітництва. Робота (тільки на території міста Одеси) – представництво в судах, виконавчій службі, інших (у т. ч. правоохоронних) органах, ведення переговорів, онлайн супровід господарської діяльності. Є щодня оновлювана система «Ліга-Закон» з можливістю копіювання нормативних актів. Обмін документами по Інтернету в форматах Word або у сканованому вигляді.

Оплата – за домовленістю в залежності від об'єму роботи, перерахування грошей 2 рази на місяць (12 + 12) на мій поточний банківський рахунок на умовах авансування, виконання разових робіт на умовах авансування, виконання інших доручень.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет Робота - приватні оголошення Одеси та Одеської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет Робота - приватні оголошення Одеси та Одеської області