Номер оголошення 292633

Опис

"Робота вчителем англійської мови за кордоном без навичок педагога з зарплатою від 1900$ по програмі •Global TESOL College•.

Доброго дня!

Ми є офіційним представником Канадського освітнього інституту •Global TESOL College•, який проводить сертифікацію носіїв англійської мови (не обов'язково вчителів) для підтвердження та отримання кваліфікації TESOL (Teacher of English for Speakers of Other Languages) - міжнародний сертифікат вчителя англійської мови.

На даний момент проводиться набір кандидатів на онлайн курси (дистанційне навчання) і після успішного проходження навчання, здачі іспиту, Ви отримуєте право викладати англійську мову в 52-х країнах світу, де англійська не є рідною з гарантією працевлаштування протягом 2 - 5 тижнів.

Великий попит на наших випускників сьогодні має Китай, але і інші країни так само охоче приймають наших студентів (Японія, Туреччина, В'єтнам, Тайвань, Таїланд, ОАЕ, Кувейт, Коста-Ріка та ін).

Для участі у програмі необхідно заповнити анкету на сайті: https://globaltesol.com.ua/ або замовити зворотній дзвінок для консультації."

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет Робота - приватні оголошення Харкова та Харківської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет Робота - приватні оголошення Харкова та Харківської області