Фінансовий консультант

Номер оголошення 100244

Опис

Міжнародний інвестиційний холдинг і його Консалтингова структура "LD" запрошує до співпраці фінансових консультантів і керуючих партнерів.

За формою Компанія – це фонд взаємних інвестицій, працює на фінансових ринках з 1996 року, успішно подолала 2 великих фінансово – економічні кризи (у 2000 і 2008 роках). По своїй суті, Компанія займається портфельним інвестуванням - гроші приватних вкладників – вкладає в акції, облігації та фонди компаній розвинених західних країн, а також у золото. Структура компанія - це горизонтальна ієрархія.

Вимоги до шукача: Компанії потрібні розумні, цілеспрямовані, комунікабельні та енергійні фахівці, готові вчитися і вчити інших , освоюючи новації фінансового бізнесу - для просування на території нашої країни сучасних фінансових продуктів, інвестиційних рішень і бізнес-можливостей.

Обов'язки здобувача: робота полягає в проведення особистих зустрічей (є 2 офісу в центрі Києва - на Антоновича 172 і біля м. Театральна), проведення презентацій, укладення договорів, консультування та супровід клієнтів.

По суті, Ваша робота в чомусь схожа з роботою відділення банку, з єдиною різницею – всі Ваші клієнти йдуть Вам в актив, тобто ви створюєте всередині компанії свій портфель інвесторів і кожен квартал отримуєте 10% від суми прибутку, заробленого на їх рахунках. Тобто ви є як би акціонером компанії і берете участь в отриманні дивідендів від її діяльності.

Ось деякі з послуг, які надає компанія:

- відкриття рахунків для покупки нерухомості за кордоном.

- відкриття рахунків для проведення розрахунково касових операцій в будь-якій країні світу.

- відкриття рахунків для оплати товарів, послуг, навчання за кордоном.

- відкриття рахунків для проведення зручних взаємних міжнародних банківських переказів.

- відкриття рахунків для збереження та примноження коштів у валюті (диверсифікація ризиків - в середньому за останні 8 років, прибуток за рахунками склала близько 16% в рік від суми коштів на рахунку).

- відкриття рахунків для використання коштів під час активного туризму.

- отримання (безстрокового для фіз. осіб і терміном на 10 років для юр. осіб) кредитів під заставу ваших грошей (в середньому 4,5-5% в рік).

- оформлення вкладів в золоті, сховище знаходиться в Швейцарії.

Рахунки можуть бути відкриті в євро і доларах. Доступ до рахунку через онлайн кабінет, доступ до грошей через карту Мастеркард 24 години в добу 7 днів в тиждень.

Комісія за відкриття рахунку 6%. Сума хв. Рахунку 10 т. у.е. Мінімальний початковий внесок 1 т. у.е.

Пару слів про компанію: компанія справжня, має всі ліцензії та сертифікати для здійснення інвестиційної діяльності, 20 річну історію, надає фінансовий сервіс, можливості і рішення, аналогів яких в нашій країні немає, і думаю найближчим часом не буде.

Оплата праці: а як щодо оплати? У перший місяць роботи я заробив 250 євро, при тому, що на закінчення свого першого контракту - пішов всього один день. Зарплати моїх партнерів, які активно співпрацюють з компанією близько 6-7 років, коливаються в районі 3-4 т євро на місяць, не рахуючи бонусу.

Приклад прибутковості по рахунку в залежності від вибору стратегії за липень місяць 2016 м (всього за 1 міс):

1 стратегія P M opportunities +1.5871%

2 стратегія P M Fixed Income +1.2419%

3 стратегія P M Market Neutral +5.1324%

4 стратегія P M Best Shares +6.3521%

5 стратегія P M opportunities+Credit +2.5393%

6 стратегія P G +2.4101%

Ми молода компанія, що активно розвивається на вільному ринку не тільки нашої країни,але і Всього світу. Якщо Вам є що сказати, будемо раді зворотного зв'язку.

Дякую що приділили мені час, буду радий відповісти на Ваші запитання.

Якщо ви не готові почати роботу, але хочете перевірити як це працює, і серед Ваших друзів і знайомих, є ті, хто потребує або цікавиться подібними послугами - за рекомендуйте нас, і отримаєте за рекомендацію від 50 до 100 євро зручним для Вас способом.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет Робота - приватні оголошення Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет Робота - приватні оголошення Києва та Київської області