Номер оголошення 128129

Опис

Проект «Сарафанка» – це найстаріший бренд рунета, на базі якого вперше був створений сервіс, що дозволяє Виконавцям заробляти на виконанні завдань від Рекламодавців.

На даний момент проект належить Шотландської компанії «World Exchange of Social Network Advertising» (WESNA) SL024983, яка була створена професіоналами в сфері реклами в інтернеті з метою об'єднати потужності Виконавців рекламних послуг по всьому світу, для того щоб дати їм можливість заробляти разом, надаючи Рекламодавцям дійсно потужний міжнародний інструмент просування їх продуктів в мережі інтернет.

Сарафанка - це сервіс, який з'єднує Рекламодавців, яким потрібні рекламні послуги, з безпосередніми Виконавцями цих послуг.

Ми звели на професійний рівень питання індивідуальної роботи в мережі інтернет. Завдяки нашій компанії кожна людина в будь-якій точці земної кулі може заробляти гроші за допомогою свого комп'ютера або смартфона.https://sarafanka.com/?r=eccabb7

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет Робота - приватні оголошення Алупки та Автономної Республіки Крим в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет Робота - приватні оголошення Алупки та Автономної Республіки Крим